THE CRUİSE COLLECTİON 🏠🌴🛳

Dette spektakulære prosjektet er designet av Tyrkias mest kjente arkitekt Cenk Doğan, og ligger på et område på 10,720 m² i Antalya!

Prosjektet, som er 195 meter lang og 12 etasjer er inspirert av et fasongen på et cruiseskip, og er nominert til å være det beste prosjektet i regionen med sin ekstraordinære arkitektur.
Dette prosjektet, som inkluderer 174 leiligheter, inkludert 1 kontor, 1 +1 - 87 m², 2 + 1s 110 til 145 m² og 3 + 1 er 163 til 186 m².
Vi tilbyr en gratis transporttjeneste annenhver time til vår private og gratis strand, samt flyplassen og kjøpesenteret.
Pris for ett roms leilighet starter på 990.000 kr og er på hele 87,2 m2

Prosjektet inneholder:


Lobby/resepsjon

Innendørs parkering (m/2 lade enheter for elektriske kjøretøy)
Utendørs parkering
Tennis- og basketballbane
Gangsti
Møterom og bibliotek
Fitness / Badstue / Dampbad
Utendørs svømmebasseng
Innendørs svømmebasseng
Badepark
Lekeplass
Miniklubb
Privat strand (gratis inngang)
Gratis transport (til stranden, flyplassen og kjøpesentre)
Grillplass
TV og satellittsystem
Lekeplasser (Bowling, Biljard, Dart, Fotball, Playstation, Kino)
7/24 Sikkerhet og kamerasystem
Kafé & Bar
Solenergisystemer (Noe av energien som brukes i sosiale områder vil bli produsert med solcellepaneler.)
Medisinsk rom


ANTALYA

Antalya – storby- og badeferie i ett


Med 1 million innbyggere er Antalya den tyrkiske rivieras pulserende hovedstad. Det er en herlig, historisk by hvor gamlebyen er over 2000 år gammel. I Antalya får du en perfekt kombinasjon av sol og badeliv og kultur og byliv. Det er et eldorado for shoppinglystne, og det fins barer, restauranter og diskoteker i hopetall.


Byen har også fem kinoer, som viser de nyeste filmene på originalspråket, og mange barnevennlige aktiviteter som tivoli og badeland.

Strender: Antalya har to strender og sjøvannet er rent og klart. Den ene stranden, Lara har grovkornet sand og ligger i Örnekköy-området. 


Den andre er en rullesteinstrand som heter Konyaalti og strekker seg ca. 10 km fra sentrum av byen til foten av Taurusfjellene som ligger helt ut til kysten. I sentrum ligger hotellene ut til klippene, hvor man bader fra terrasser og badebroer.

Beliggenhet: Mellom Kemer og Belek på den sørlige delen av Tyrkias kyst.

Passer best for:deg som ønsker gode shopping- og fornøyelser .