THE CRUİSE COLLECTİON 🏠🌴🛳

Dette spektakulære prosjektet er designet av Tyrkias mest kjente arkitekt Cenk Doğan, og ligger på et område på 10,720 m² i Antalya!

Prosjektet, som er 195 meter lang og 12 etasjer er inspirert av et fasongen på et cruiseskip, og er nominert til å være det beste prosjektet i regionen med sin ekstraordinære arkitektur.
Dette prosjektet, som inkluderer 174 leiligheter, inkludert 1 kontor, 1 +1 - 87 m², 2 + 1s 110 til 145 m² og 3 + 1 er 163 til 186 m².
Vi tilbyr en gratis transporttjeneste annenhver time til vår private og gratis strand, samt flyplassen og kjøpesenteret.

Prosjektet inneholder:


Lobby/resepsjon

Innendørs parkering (m/2 lade enheter for elektriske kjøretøy)
Utendørs parkering
Tennis- og basketballbane
Gangsti
Møterom og bibliotek
Fitness / Badstue / Dampbad
Utendørs svømmebasseng
Innendørs svømmebasseng
Badepark
Lekeplass
Miniklubb
Privat strand (gratis inngang)
Gratis transport (til stranden, flyplassen og kjøpesentre)
Grillplass
TV og satellittsystem
Lekeplasser (Bowling, Biljard, Dart, Fotball, Playstation, Kino)
7/24 Sikkerhet og kamerasystem
Kafé & Bar
Solenergisystemer (Noe av energien som brukes i sosiale områder vil bli produsert med solcellepaneler.)
Medisinsk rom


ANTALYA

Antalya – storby- og badeferie i ett


Med 1 million innbyggere er Antalya den tyrkiske rivieras pulserende hovedstad. Det er en herlig, historisk by hvor gamlebyen er over 2000 år gammel. I Antalya får du en perfekt kombinasjon av sol og badeliv og kultur og byliv. Det er et eldorado for shoppinglystne, og det fins barer, restauranter og diskoteker i hopetall.


Byen har også fem kinoer, som viser de nyeste filmene på originalspråket, og mange barnevennlige aktiviteter som tivoli og badeland.

Strender: Antalya har to strender og sjøvannet er rent og klart. Den ene stranden, Lara har grovkornet sand og ligger i Örnekköy-området. 


Den andre er en rullesteinstrand som heter Konyaalti og strekker seg ca. 10 km fra sentrum av byen til foten av Taurusfjellene som ligger helt ut til kysten. I sentrum ligger hotellene ut til klippene, hvor man bader fra terrasser og badebroer.

Beliggenhet: Mellom Kemer og Belek på den sørlige delen av Tyrkias kyst.

Passer best for:deg som ønsker gode shopping- og fornøyelser .