ALANYA

Alanya – på den tyrkiske riviera


Alanya er en av Tyrkias flotteste turistbyer med et vell av kulturminner. To kilometerlange strender omkranser byen, og på en klippe mellom strendene ligger det en festning fra middelalderen. Byen har store handlegater, koselige lokale markeder, gode restauranter og fortaus kaféer, samt spennende severdigheter og flere barnevennlige aktiviteter som for eksempel badeland, dyrehager og fornøyelsesparker.

Samtidig er Alanya berømt for sitt livlige natteliv. Byen har massevis av barer, nattklubber og diskoteker for enhver smak og for alle aldersgrupper.

Strendene i Alanya er lange og brede med grovkornet sand. De er helt greie, men ikke Middelhavets beste. Deler av den østlige stranden er litt langgrunne med stein i strandkanten. På den andre stranden Kleopatrastranden blir det fort dypt vann noen steder.

Beliggenhet: På den sørlige delen av Tyrkias kyst.

Passer best for: Deg som ønsker gode shopping- og en deilig badeferie

En Vie Beach Restaurant og hotell

Slapp av i strandsonen i våre luksuriøse Cabanas, strand senger og solsenger. Bestill cocktailer, lunsj og snacks rett fra sengen din. Svøm i det varme middelhavet 1 meter fra solsengen din...


Kleopatra beach

Stranden ligger på vestsiden av den historiske halvøya og ved strandpromenaden av Damlatas-grotten. Stranden har blått flagg for renhet, vannkvalitet og miljø. På baksiden av stranden ligger ved strandpromenaden. Denne naturlige stranden som er dekket av steiner, er berømt med historien om Egypt, dronning Cleopatra og romerske keiser Antonius som svømte inn her. Liten vik som er kjent som Cleopatra som ligger gjennom halvøya og eksisterte med store steiner. Dens klarhet er kvaliteten på denne stranden. Når du svømmer under vann, kan du se fisker og andre naturlige skjønnheter. Du kan gå fritt inn på stranden 

Banan palmer 

Båt turer med 4 timers party og BBQ og masse bading

Bizimtransfer

Trenger du transport til og fra flyplassen? Vi har vårt eget transport firma som heter Bizimtransfer